Activiteiten alleen voor leden

image016[Foto: Picknicktocht naar de Mookerplas 2015]

 

Om snel ‘in te burgeren’ in de vereniging helpt het om mee te doen aan roeilessen, de jaarlijkse picknicktocht (juni), de verenigingsdag (september), de Silvester roeiwedstrijden (januari), de klusdagen en de open dag (april).


Picknick roeitocht

Elk jaar organiseert de DDP een picknicktocht in de zomer voor al haar leden. Jong, oud, recreatief- of wedstrijdroeier, net lid of al meer dan 20 jaar bij DDP, dit de dag om elkaar kennis te maken. Je vaart samen met voor jou nog onbekende roeiers naar een prachtige picknickplek waar we de boten op het strand parkeren. Samen kletsen, lachen en zwemmen onder het genot van zelfgemaakte hapjes en drankjes.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

image017


Silvestervieren

image018

[Foto: Silvestervieren op de Maas]

Nog nooit meegedaan met een roeiwedstijd? Dan is dit je kans om je verborgen talenten te ontdekken. Elk jaar op de 1e zaterdag van het nieuwe jaar (Silvester) organiseert onze wedstrijdcommissie namens het DDP-bestuur een roeiwedstrijd voor haar leden. Over een afstand van ongeveer 2 km wordt gestreden voor het felbegeerde DDP-blik. Na de prijsuitreiking en wat mooie silvesterwoorden van onze voorzitter, storten we ons op de glühwein en de huisgemaakte soep met warme broodjes.

Opgeven op de flipover in de loods of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.