Sponsorkliks.com

 

logo rvddp leden

Doe je online aankopen via www.sponsorkliks.com en sponsor DDP zonder extra kosten!

Om het sparen voor de nieuwbouw te bevorderen en kosten voor het jubileum te dekken hebben we ons als DDP aangemeld voor sponsorkliks. En nu hebben we jullie hulp ook nodig!

DDP ontvangt geld van sponsorkliks als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt onze roeivereniging daar geld voor.

Hoe werkt dit?

Als je online een aankoop wil doen (kadootjes, hotelovernachtingen, vliegtickets, boeken, nieuwe schoenen, etc, etc) dan kun je via de site www.sponsorkliks.com aangeven dat je De drie Provincien wil sponsoren, waarna je de webwinkel van je keuze selecteert. De aankoop wordt gewoon op de normale website gedaan, met de normale prijzen en aanbiedingen en een percentage gaat naar DDP. Het kost jou dus niets extra's. behalve dan dat je eerst naar sponsorkliks gaat ipv direct naar bijvoorbeeld bol.com, booking.com of zalando.

En nu?

Vertel dit ook aan al je vrienden, familie en kennissen. Zij kunnen ook gebruik maken van sponsorkliks en op deze manier DDP supporten! Of geef ze dit briefje.

Stap 1

ga naar www.sponsorkliks.com en zoek op "de drie provincien" of "nieuwbouw botenhuis"

stap 2

klik op het logo van de webwinkel waar je iets wil bestellen. Je kunt ook zoeken naar de winkel in de zoekbalk, als je ze niet allemaal door wil scrollen (het zijn er honderden!)

stap 3

je wordt naar de webwinkel van je keuze geleid en daar kun je zoals je gewend bent je aankopen doen. Sponsorkliks regelt dan verder de sponsor afdracht met de webwinkel.

Op sponsorkliks vind je de volledige lijst van bedrijven die meedoen.

Als je vragen hebt, dan meld je gerust bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Shop, reis en thuisbezorg ze, zodat we een extra glimmende mooie nieuwe loods neer kunnen zetten!

groeten,

Erik van Zadelhof en Marieke Houben