Rabobank clubkas campagne

We nemen dit jaar voor het eerst deel aan de Rabobank Clubkas Campagne van het Land van Cuijk & Maasduinen. De inzet is om een financiële bijdrage te krijgen voor onze nieuwbouw. Als lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Zo bepaal jij hoe Rabobank de kas verdeelt. Geef ons tussen 2 t/m 22 mei jouw stem via www.mijnbankenik.nl/lvcm. Iedere stem is geld waard en dus heel waardevol voor onze club! Help jij ons een stap vooruit? 

 

Alle Rabobank leden ontvangen per post een code om te kunnen gaan stemmen en kunnen vijf stemmen uit brengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging dus in dit geval twee op DDP! Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank LvC kan lid worden, maar dat kan voor deze stemronde helaas niet meer want het moet vóór 1 maart. Dus alleen de mensen die al lid zijn kunnen stemmen in de ronde van 2017.
 
We vragen dus iedereen die lid is van de Rabobank LvC te gaan stemmen op DDP.  Daarnaast vragen we álle DDP leden om na te gaan of jullie ook familie en vrienden hebben die lid zijn van de Rabobank Land van Cuijk en ook hen te vragen op DDP te gaan stemmen.Hoe meer stemmen, hoe maar geld voor onze nieuwbouw. Dus vraag rond in je familie- en kennissenkring en stem natuurlijk zelf ook 2x op DDP!
 
Marieke Houben en Erik van Zadelhoff
Sponsorcommissie