Sponsoracties

Lustrumwijn DDP 25 jaar

De lustrumwijn is afkomstig van het Domaine Saint Jean de la Cavalerie in de Languedoc. Het is een Merlot-Cabernet wijn, met een bouquet van bessen en kersen, een beschaafde smaak van fijn rood fruit, met zachte tannines en een mooie stevige kern. Licht gekoeld drinken bij geroosterd vlees of een stukje kaas.

 De wijn is van 2016, nu volledig op dronk, en moet niet langer dan een jaar bewaard worden.

 Het speciale lustrum-etiket maakt van deze wijn een collectors-item.

 De wijn wordt vanaf 16 september 2017 tegen de lustrum-prijs van eur 10,- per fles aangeboden op de zaterdagochtenden in het clubhuis. Vanaf die datum is de wijn ook te bestellen en af te halen bij Roeland van Meerten: Archipelstraat 277, Nijmegen, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 etiket lustrumwijn

Rabobank clubkas campagne

We nemen dit jaar voor het eerst deel aan de Rabobank Clubkas Campagne van het Land van Cuijk & Maasduinen. De inzet is om een financiĆ«le bijdrage te krijgen voor onze nieuwbouw. Als lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Zo bepaal jij hoe Rabobank de kas verdeelt. Geef ons tussen 2 t/m 22 mei jouw stem via www.mijnbankenik.nl/lvcm. Iedere stem is geld waard en dus heel waardevol voor onze club! Help jij ons een stap vooruit? 

Lees meer: Rabobank clubkas campagne

Sponsorkliks.nl

 

logo rvddp leden

Doe je online aankopen via www.sponsorkliks.nl en sponsor DDP zonder extra kosten!

Om het sparen voor de nieuwbouw te bevorderen en kosten voor het jubileum te dekken hebben we ons als DDP aangemeld voor sponsorkliks. En nu hebben we jullie hulp ook nodig!

DDP ontvangt geld van sponsorkliks als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt onze roeivereniging daar geld voor.

Hoe werkt dit?

Lees meer: Sponsorkliks.nl