Activiteiten

Jubileum bulletin

 

5e LUSTRUM

ROEIVERENIGING DE DRIE PROVINCIËN

Bulletin augustus 2017

C:\Users\Annie\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo roeiclub2.png

Katwijk, 30 augustus  2017

 

Beste roeiers,

 

De zomer zit er bijna op en daarmee worden ook de activiteiten rond het 5e lustrum afgerond. Het grote feest schuiven we nog even naar voren, omdat we dat willen combineren met de opening van het nieuwe clubgebouw. Maar dat betekent niet dat het jubileumprogramma 2017 nu met een sisser afloopt. Integendeel.

Op 16 september wordt de jaarlijkse BBQ uitgebouwd tot een Verenigingsdag met een programma van elf tot elf (of langer).

Naast de al eerder aangekondigde activiteiten is er nog een passende feestelijke actie in de vorm van een speciale jubileumwijn. De verkoop hiervan gaat op 16 september van start en loopt zolang de voorraad strekt.

Ook wordt het jubileumboek op 16 september gepresenteerd. Niet alleen degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven, maar ook anderen kunnen dit boek aanschaffen zo lang er boeken beschikbaar zijn.

Al met al een waardige afsluiting van een feestelijk jaarprogramma.

We rekenen op een gezellige dag met een grote opkomst.

De jubileumcommissie.

Verenigingsdag


16 september 2017


Programma

11.00 – 13.00 uur    Club-kleding

                             Powerhouse Sport is aanwezig met kleding,

                             zodat je kunt uitzoeken wat je wilt bestellen.

                             


11.00 – 13.30 uur Verkoop DDP jubileumwijn

                             


11.00 – 13.30 uur Presentatie en verkoop Jubileumboek

13.30 uur           Verzamelen deelnemers van de Verrassingsborreltocht

14.00 uur                 Gedonder op het vlot: Vertrek roeiers

14.45 uur                 Pauze toertocht in ... met

  zonnige klanken van 

trio l’ Amusette

17.00 uur          Verkiezing van de winnaar van de

                             “Eerste Echte DDP stickerwedstrijd trofee”


17.30 uur                De Eerste Spade

                             Ceremoniële start van de nieuwbouw

18.00 uur           BBQ

 

STICKERWEDSTRIJD

Er zijn nog een paar weken te gaan, dus maak van de gelegenheid gebruik om nog je foto in te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De origineelste foto, gekozen door een vakkundige jury maakt kans op de enige echte “DDP Stickerwedstrijd trofee”.

Er zijn nog enkele stickers te koop voor € 0,20 in de bar.

Tot 15 september kun je nog inzenden. Op 16 september wordt de winnaar verkozen.  

 

CLUBKLEDING

De zomer loopt op z’n eind, dus tijd om ook over warmere roeikleding na te denken. Powerhouse Sport staat op de club met kleding om te passen. Zoals gebruikelijk kan kleding met DDP logo besteld worden en na 16 september nog enkele weken via de website. De transactie gaat buiten DDP om maar rechtstreeks met de verkoper.

 

JUBILEUMBOEK

In het jubileumboek wordt teruggekeken naar de afgelopen 25 jaar door te verhalen over de ontwikkelingen, maar vooral ook door de leden zelf aan het woord te laten. Leden van toen en leden van nu. Zowel wedstrijdroeiers als recreanten, ouwe rotten in het vak en beginners, zowel de ouderen als de jongeren, klussers en bestuursleden. En dat alles geïllustreerd met zo veel mogelijk foto’s.

Het jubileumboek dat vanaf 16 september wordt aangeboden is een prachtig boek in kleur en met een harde kaft. De prijs is €15 contant te voldoen bij aankoop.

Veel leden hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid van voorinschrijving. Er zijn daarnaast nog een aantal boeken beschikbaar voor wie dat niet heeft gedaan.

Wie niet op 16 september kan komen, kan een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als het boek verstuurd moet worden, komen de kosten voor rekening van de koper.

 

DDP JUBILEUMWIJN

Club d' Aviron  /  DDP  /  1992 - 2017

De lustrumwijn is afkomstig van het Domaine Saint Jean de la Cavalerie in de Languedoc. Het is een Merlot-Cabernet wijn, met een bouquet van bessen en kersen, een beschaafde smaak van fijn rood fruit, met zachte tannines en een mooie stevige kern. Licht gekoeld drinken bij geroosterd vlees of een stukje kaas.

De wijn is van 2016, nu volledig op dronk, en moet niet langer dan een jaar bewaard worden. 

Het speciale lustrum-etiket maakt van deze wijn een collectors-item. De wijn wordt vanaf 16 september 2017 tegen de lustrum-prijs van €10,- per fles aangeboden op de zaterdagochtenden in het clubhuis.

Vanaf die datum is de wijn ook te bestellen en af te halen bij Roeland van Meerten: Archipelstraat 277, Nijmegen, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VERRASSINGSBORRELTOCHT

Om 13.30 uur ontvangst roeiers met koffie / thee met ……., waarna informatie over de tocht en vertrek.

We roeien naar een pauzeplek waar we genieten van de (door ons zelf meegebrachte) borrelhapjes, drankjes en muziek. Daarna roeien we terug naar DDP.

Verrassende ideeën zijn, onder geheimhouding, nog steeds welkom bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

inschrijven toertocht o.v.v. wel of geen maasbevoegdheid: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de flap-over in de loods.

 

VERKIEZING

De inzendtermijn voor de DDP stickerwedstrijd is gesloten op 15 september. De winnaar wordt verkozen op 16 september. De enige echt vakkundige jury bestaat uit de leden van DDP. Daarom gaan we samen de ingezonden foto’s beoordelen op hun originaliteit.

Komt allen, laat je stem horen!

Later op de avond zal de enige echte DDP Stickerwedstrijd trofee worden uitgereikt aan de prijswinnaar.

 

DE EERSTE SPADE

We zijn super blij dat het er nu echt van gaat komen: EEN ECHT CLUBHUIS. De heipalen staan al in de grond, maar de bouwcommissie maakt van deze feestelijke dag gebruik om ceremonieel de eerste spade in de grond te steken. Natuurlijk graag in aanwezigheid van zoveel mogelijk leden.

 

BBQ

En dan als afsluiting natuurlijk weer de traditionele BBQ met gerechten voor carnivoren en herbivoren en alles daar tussenin.

Om te zorgen dat er genoeg is voor iedereen, is het een voorwaarde dat je van tevoren inschrijft.

S.v.p. opgeven vóór 11 september  op de inschrijflijst op de loods of per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De prijs is €12,50

De kosten kunnen contant worden voldaan op 16 september van 11 tot 13.30 uur of voorafgaand aan de BBQ.

 

Kavel nr. 30

Diensten- en goederenveiling DDP, 18 maart 2017, kavel nummer 30:

Een kijkje achter de schermen bij McDonalds Nijmegen. Met vier personen een bezoek aan een vestiging in Nijmegen met een rondleiding door franchisenemer Ron Evers. Hoe werkt McDonalds, wat is de visie achter het concept en wat gaat er in zo’n restaurant allemaal om.

De unieke kans om nu eens letterlijk in de keuken te kijken bij dit fastfood restaurant viel mij ten deel. Dat is leuk voor de kleinkinderen had ik in mijn hoofd. Maar aan die mogelijkheid had Marco Smits, de aanbieder van dit kavel, nog niet gedacht. Die was uitgegaan van volwassenen. Vervolgens ging hij met Ron in conclaaf over de beste benadering voor kinderen. Uiteindelijk zijn we in de vestiging in Dukenburg hartelijk ontvangen en rondgeleid door Sandra Duijnhove.

De prangende vraag van Stijn was hoe het kon, dat alles er zo snel gaat. “Je hebt nog niet besteld en het staat al voor je neus.” (Is dit een andere betekenis van “Fast Food”, of toch niet?)

Hij heeft zijn vraag zeker beantwoord gezien. We waren onder de indruk van de orde, netheid en effectiviteit van de organisatie en de apparatuur. Alles is gedigitaliseerd en gestandaardiseerd: Zo veel friet in de friteuse, zo veel minuten bakken en dan omschudden, zo veel minuten doorbakken en dan uit het vet halen, zo veel minuten warm houden en anders weggooien.

Lees meer: Kavel nr. 30

ROEIploeg wordt SNOEIploeg

 

IMG 1166 verkleind 

IMG 1167 verkleind

ROEIploeg wordt SNOEIploeg en verdient 320 euro voor de DDP!Heel veel dank voor jullie ijver en gezelligheid!

groet, Karina en André Bremers, gelukkige kopers van kavel 29