DDP heeft haar eigen covergirl!

Het blad "Roeien" dat op de loods ligt, gaat deze maand (januari 2017) over damesroeien  in de volle breedte, dus van wedstrijd tot toerroeien. 

De dames op de cover zijn Pleun Honig, lid van het eerste uur bij DDP en tevens lid van Nautilus, de andere dame op de foto is haar vaste marathonpartner Wil Lokkerbol van Nautilus. 

 

Pleun was in 2000 koningin van het lange-afstandsroeien: Zij deed  dat jaar mee aan tien van de dertien gerealiseerde evenementen in het KNRB lange-afstandsklassement en roeide in totaal 648 km. Met die prestatie stond zij bovendien als nummer één op de ratinglist, een doorlopende optelling van de prestaties in de opeenvolgende jaren. In de drie jaar dat het klassement toen bestond, roeide zij 25 keer met een totaal van 1595 km. 

Pleun roeit nu in 2017 nog steeds marathons. Een voorbeeld voor iedereen die eens wil proeven van het lange-afstandsroeien. Een overzicht van de marathons wordt aan het begin van het jaar opgehangen in de loods en aanmelden kan per ploeg (wherrie, C2 of C4) bij 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PC276647

Vaarverbod opgeheven1 Vaarverbod opgeheven1
richting Cuijk richting Grave

Kalender

10 december Koning Wintertoertocht in Amsterdam 

 

Inloggen (leden)