Inschrijving voorjaarstochten

Geef je direct op voor onderstaande tochten:

Woensdag 18 april midweek roeitocht  Gorinchem   25km                             
We kunnen 3 wherry’s huren en maken een mooie tocht over de Linge langs de bloeiende fruitbomen. Na afloop kunnen, degene die dat willen nog een stadswandeling door het mooie vestingsstadje maken en ergens een hapje eten.                                                  
Kosten: € 6,-   incl. boothuur.
Inschrijven: Marjan, Kris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag (Hemelvaartsdag) 10 mei Loosdrechtse Plassen 35km               
Heb je altijd al mee willen roeien maar is het er nog steeds niet van gekomen, dan is dit je kans. Voor beginnende roeiers is het in een wherry met ervaren roeiers goed te doen en een heel bijzondere ervaring. De tocht zal gaan langs de Loosdrechtse Plassen en de Vecht om uiteindelijk in Loenen uit te komen bij restaurant Noord-Brabant voor een pannenkoek. Zelf meenemen: iets te drinken en een kleine snack voor onderweg.             
Kosten: € 22,50 incl. pannenkoek en drankje       
Inschrijven:Marjan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 13 mei  Haventocht Rotterdam 25 km                                                 
Wat zo bijzonder is aan de haventocht, dat er slechts één keer per jaar op zondag bij uitzondering geroeid mag worden in de Rotterdamse havens. Normaliter is dat verboden. In elke boot zit een gediplomeerd Nautilus stuurman, die bovendien als gids optreedt. De begeleiding van het roeiboten konvooi wordt verzorgd door de schepen van het Rotterdamse Havenbedrijf. Omdat in Rotterdam de invloed van eb en vloed zeer goed merkbaar is, wordt al een jaar van tevoren via Rijkswaterstaat uitgezocht wanneer het tij het gunstigste is. Dat houdt in: op de heenweg met de ebstroom richting zee en op de terugweg de volle vloed achter je. Tijdens de lunchpauze in Schiedam kentert het tij dus. Er kunnen per vereniging 3 ervaren roeiers mee, en je mag maar eens in je leven deelnemen!                  Kosten: : € 25,-  per persoon = inclusief diner en souvenir.                                                 
Inschrijven: Marjan, Kris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.