Row4joy: alweer een baanrecord!

Na onze eerste wedstrijd van 1 maand geleden, nu wederom in Breda onze tweede wedstrijd (mark competitie: 4, 8 km). En ja hoor, net als vorige maand ....ook vandaag weer sneeuw en roeien met de sneeuwvlokken in je gezicht. Prachtig roeiweer.
Ook voor deze keer hadden wij een prachtige stuurman alias coach geregeld. Dat er nu meer tegenwind was, dat hebben wij allemaal wel geweten (zeker de boeg). Maar dat je dan ook nog harder hebt geroeid en weer je eigen Baan record hebt verbroken, dat  hadden we eigenlijk niet voor mogelijk geacht nu er vandaag toch een aantal kilo’s meer in de boot zaten en nu ook de gemiddelde leeftijd wat jonger was als de vorige keer.  Het verloop van de race ging prima, alleen gingen we elke kilometer steeds maar harder! Je zou je af moeten vragen of wij niet nóg harder konden uiteindelijk (maar dat bewaren we wel voor de volgende keer). Bij de RV Breda hadden wij ons na afloop van de wedstrijd helemaal achterin het clubhuis verschanst om onze inspanningen te evalueren. Ware het niet dat wij wederom naar voren werden geroepen omdat wij het baanrecord alweer hadden verbroken. Alweer een taart? Nou ja,..we staan nu zelfs in de boeken van de RV Breda. Ons eigen eerdere baanrecord van 1 maand geleden hebben wij zelf weer verbeterd met 42 seconden.
En als je 2 x een baanrecord hebt verbroken dan heeft Row4joy gewoon blik gehaald! Of dit laatste wel juist is, dat weten wij niet. Immers, wij hebben (nog) geen coach. Gelukkig houdt onze digitale runkeeper ons goed in de gaten en deze heeft ons verteld dat onze volgende wedstrijd een gladde mag zijn. Nou wordt vervolgd zou ik zeggen…….we gaan vooruit!......”
BRreda 11feb2017BReda 11022017